Naš poslovni princip i moto su da se CRO i članovi istraživačkog tima oslobode administrativnih i logističkih zadataka koliko god je to moguće, tako što će ih poveriti nama kako bi se mogli posvetiti istraživačkom procesu, i da tok istraživanja teče glatko.

Prilikom organizacije i pružanja usluga, potpuno smo prilagođeni svim specifičnim zahtevima partnera, uzimajući u obzir da se sve radnje i aktivnosti sprovode kako bi se u potpunosti obezbedila kvalitet celokupnog lanca distribucije IMP-a, komparatora ili podrške terapije, medicinskih uređaja, opreme, pomoćnih sredstava i drugih materijala od proizvođača do lokacija.

Ovaj proces je vrlo izazovan zbog specifičnih zahteva lokalnih propisa tokom procesa dobijanja dozvola za uvoz/izvoz, carinskog razduženja i uvoza. Kroz značajno iskustvo u ovom tipu usluga i saradnju sa mnogim priznatim svetskim proizvođačima, sponzorima, lokalnim i međunarodnim stručnjacima, stekli smo obimno znanje, iskustvo i kontakte, što nam omogućava brzo postizanje visokokvalitetnog i jednostavnog ispunjenja zahteva naših partnera. Kroz stalna unapređenja, uspešno smo izveli veliki broj revizija domaćih i stranih kompanija, gde smo ocenjeni kao kompanija sa vrlo visokim ocenama kroz aspekte ispunjavanja zahteva za kvalitetom, definisanih ključnih performans indikatora, zakonskih regulativa, smernica dobre prakse i implementiranih standarda.

Kao pouzdani saradnici, odgovorno omogućavamo da se svi istraživani proizvodi i drugi materijali unutar kliničkog istraživanja brzo, efikasno i sigurno dostave na svaku lokaciju u skladu sa zahtevanim uslovima transporta.

Naš glavni cilj je pružanje našim partnerima najefikasniju logističku podršku i optimalno upravljanje lancem snabdevanja.